Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kunst in het Volkspark

"Ooohhhhh hoiii, jeetje dat is lang geleden!!!"


En dat was het. Lang geleden dat een boel mensen elkaar hadden gezien. Lang geleden dat zoveel mensen met interesse in kunst in Enschede samenkwamen.Wij hebben genoten van de blije gezichten en enthousiaste reacties rond onze pop-up kunstboekenkraam. Als we kijken naar hoe zorgvuldig mensen de boeken bekeken, de boeken die verkocht werden en hoeveel mensen rond de kraam bleven hangen vonden jullie het ook geslaagd.

Kunst in het Volkspark was dan misschien lang geleden, de gesprekken werden opgepakt alsof mensen elkaar vorige week nog gezien hadden.


Wij hebben een hele fijne dag gehad en willen iedereen die langs kwam om boeken te kijken en/ of te kopen, die hoi kwam zeggen of bleef hangen voor een praatje bedanken. Met een extra grote dank aan alle kunstenaars die boeken hadden geleverd voor op onze kraam. Door jullie konden wij laten zien hoe divers en mooi de beeldende kunst in Enschede is.

Schrik je nu omdat je al dit leuks gemist hebt of wil de gesprekken voortzetten, kom dan 24 juni naar de MeetUs. Het is de laatste voor de zomerstop dus het wordt extra feestelijk. We gaan in gesprek met Anke Laarhuis die ons meer gaat vertellen over marktgericht denken in de kunst en we sluiten af met een borrel terwijl dj Fentom zorgt voor fijne muziek.

Zien we je 24 juni om 17:00 uur in Concordia aan de Langestraat?

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!