Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vrienden van KunstNonStop

Vrienden worden?

KunstNonStop verbindt kunstliefhebbers, kunstenaars, culturele organisaties en initiatieven op het gebied van beeldende kunst in Enschede en omstreken.

Kunstnonstop.nl is hét startpunt voor iedereen in Enschede e.o. die de beeldende kunst een warm hart toedraagt. Op het platform kunstnonstop.nl vindt u een actuele agenda, de ateliers, een uitgebreide lijst van professionele kunstenaars, tentoonstellingsruimtes, workshops, blogs, een fotoarchief met foto’s van openingen en evenementen én de volledige gemeentelijke kunstcollectie. Wij brengen kunstliefhebbers en kunstenaars met elkaar in verbinding.

Wilt u ook bijdragen aan het digitale kunstplatform en daarmee de positie van de beeldende kunst in onze regio versterken? Word dan Vriend van KunstNonStop. U steunt zo de beeldende kunstsector die onder druk staat.

"Beeldende kunst is de motor van de creatieve samenleving"

U kunt KunstNonStop-Vriend worden vanaf 25 euro per jaar.
- U ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief met kunstnieuws en de uitgebreide expositie-agenda
- Wij nodigen u uit voor onze bijeenkomsten, hierbij geven wij vaak een lezing en kunt u kennismaken met de Enschedese kunstenaars.
- Verbindt u zich voor 5 jaar als Vriend aan ons via een automatisch incasso dan ontvangt u als dank een gesigneerde, gelimiteerde kunstprint naar keuze van Tessa Wiegerinck, Judith Schepers of Danielle Spoelman. Danielle en Judith hebben beide de Kunst in het Volksparkprijs gewonnen.

U kunt ook KunstNonStop-vriend+ worden vanaf 250€ per jaar.
- Wij organiseren voorafgaand aan onze bijeenkomsten een ontvangst waarvoor we u van harte uitnodigen.
- U ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief boordevol kunstnieuws en de uitgebreide expositie-agenda
- Verbindt u zich als Vriend+ aan ons via een automatisch incasso dan ontvangt u als dank jaarlijks een gesigneerde, gelimiteerde kunstprint naar keuze van Tessa Wiegerinck, Judith Schepers of Danielle Spoelman. Danielle en Judith hebben beide de Kunst in het Volksparkprijs gewonnen. -Verbindt u zich als vriend+ voor vijf jaar aan KunstNonStop dan gaan wij graag met u in gesprek om u een mooi aanbod te doen. Hierbij valt te denken aan een (kinder)workshop op maat of een origineel kunstwerk in bruikleen voor de periode van een jaar.

ANBI
KunstNonStop heeft de ANBI-C status en is daarmee een goed doel. Een gift aan ons - welke vorm u ook kiest - is fiscaal aftrekbaar. Bij een periodieke gift gedurende minimaal vijf jaar is degift zelfs voor particulieren 125% en voor bedrijven 150% aftrekbaar. Meer informatie hierover leest u op de website van de Belastingdienst. Ons registratienummer is 62027980.


Ik betaal een bijdrage van:

Hoe wil je het bedrag overschrijven?


Je kun het bedrag overschrijven naar rekeningnummer NL43RABO0300827903, t.n.v. Stichting KunstNonStop o.v.v. Vrienden van KNS.


Wordt u KunstNonStop-Vriend voor minimaal 5 jaar of KunstNonStop-VriendPlus? Kruis dan svp hieronder aan welke print u wilt ontvangen.

“Fijn dat je Vriend wilt worden van KunstNonStop!”

“KunstNonStop is een platform voor én door kunstenaars, kunstliefhebbers en kunstinstellingen.”

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!