Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Deelnemen

Ben je een kunstenaar uit Enschede e.o en heb je nog geen eigen pagina op onze site? Meld je aan! Je kunt ook exposities, workshop en evenementen via ons delen. En we nodigen je van harte uit om een blog te schrijven voor onze site. Je leest hier hoe je het werkt en aan welke voorwaarden je aanmelding moet voldoen.

Nieuwsitem

We vermelden jouw expositie, lezing, festival of ander event graag in het nieuwsoverzicht op de KNS website en nieuwsbrief. Wanneer je je item aanlevert, vermeld dan de volgende gegevens in een e-mail aan info@kunstnonstop.nl:

Start en einddatum, titel, naam(en) deelnemers/organisatie, een korte toelichting over de inhoud van het event, informatie over de opening/finissage (indien van toepassing), locatie en openingstijden en 1 afbeelding van minimaal 600 pixels breed - max 1000 pixels breed (bijvoorkeur als .jpg)

Let op: stuur de tekst in als tekstbestand. Dat wil zeggen los in de mail of in een .docx of pdf-bestand in de bijlage. Tekst in een afbeelding (zoals een jpg-flyer) kunnen we niet verwerken

Workshop

Ook jouw workshop vermelden we graag. Vermeld de volgende gegevens in en e-mail aan info@kunstnonstop.nl:

 • Datum/data,
 • titel,
 • een korte uitleg over de inhoud van de workshop,
 • locatie en tijden,
 • prijsinformatie
 • contactgegevens / aanmeldgegevens / een link naar een website etc.
 • Minimaal 1 afbeelding van minimaal 600 pixels breed - max 1000 pixels breed (bijvoorkeur als .jpg)

Let op: stuur de tekst in als tekstbestand. Dat wil zeggen los in de mail of in een .docx of pdf-bestand in de bijlage. Tekst in een afbeelding (zoals een jpg-flyer) kunnen we niet verwerken.

Kunstenaarspagina

KunstNonStop biedt graag een zo volledig mogelijk overzicht van professionele kunstenaars in Enschede. Voldoe je aan de voorwaarden en wil je graag in het overzicht opgenomen worden? Meld je dan aan via info@kunstnonstop.nl

Vermeld in de begeleidende e-mail aanvullende informatie waaruit blijkt dat je professioneel beeldend kunstenaar bent zoals informatie over je opleiding, exposities en/of website. Wij willen graag het niveau van ons platform hoog houden daarom hebben wij voorwaarden opgesteld voor deelname:

Voorwaarden

 • Aansluiting bij de hedendaagse kunstwereld.
 • De kunstenaar moet de intentie hebben zijn/haar levensonderhoud uit kunst te halen.
 • De kunstenaar moet professioneel werkzaam zijn als beeldende kunstenaar en het kunstenaarschap als hoofdberoep hebben, hetgeen onder meer kan blijken uit:
 • De kunstenaar is in het bezit van een afgeronde kunstvakopleiding of vergelijkbare opleiding,
 • en/of regelmatige deelname aan exposities bij gerenommeerde tentoonstellingsruimtes,
 • en/of voldoende hits op Google op de naam van de kunstenaar hebben,
 • en/of voldoende productiviteit,
 • en/of het werk moet een ontwikkeling laten zien.

Blog
We ontvangen ook graag content voor onze site. Ben je bij een expositie geweest in Enschede e.o en wil je daar een stukje over schrijven? Wil je reageren op een een actualiteit dat interessant zou kunnen zijn voor Enschedese kunstenaars en/of kunstliefhebbers, klim in de pen, maak een mooie afbeelding en wij delen het graag!

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!