Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vacature werkgroep Stichting KunstNonStop

Wil jij het werkveld van kunstenaars in Enschede verbeteren?

KunstNonStop komt op voor de belangen van professioneel beeldend kunstenaars in Enschede. KunstNonStop is een stichting die zich nu al een aantal jaar voor dit doel inzet. Een vierkoppige werkgroep voert de dagelijkse taken uit. Taken worden verdeeld in overleg. Door het vertrek van één van onze werkgroepleden, zijn wij nu op zoek naar een nieuw enthousiast persoon om ons team te komen versterken!

Als werkgroep verrichten we o.a. de volgende taken:

  • Informatie over exposities, open calls, en andere faciliteiten delen op de website en social media;
  • Organiseren van netwerkactiviteiten voor kunstenaars (“MeetUs”) in samenwerking met Concordia;
  • Contacten onderhouden met aangesloten kunstenaars en organisaties;
  • Overleggen plegen met en verbinding creeëren tussen professioneel beeldend kunstenaars en relevante organisaties in de omgeving.

Door middel van de werkgroep heb je de mogelijkheid om veel verschillende mensen uit het werkveld van professioneel beeldend kunstenaars te ontmoeten. We horen ook graag jouw ideeën over hoe de stichting haar doelen nog beter kan bereiken.

Wat vragen wij van jou?

We zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor beeldende kunst die zich graag wil inzetten om beeldend kunstenaars uit de regio te ondersteunen door het platform van KunstNonStop. De affiniteit kan voortkomen uit dat je zelf beeldend kunstenaar bent, maar ook als liefhebber ben je welkom.

De tijdsbesteding is ongeveer een halve dag per week. We komen eens per week samen. Daarnaast organiseren we eens per maand een netwerkactiviteit of werkbezoek. Daarvoor vragen we je beschikbaarheid.

Interesse?

Stuur dan een mail naar info@kunstnonstop.nl. In de mail horen we graag over wie je bent, wat je achtergrond is, en op welke manier jij denkt te kunnen bijdragen aan onze werkgroep. Wanneer we denken dat je mogelijk goed in onze werkgroep zou passen, dan nodigen we je uit voor een interview.

De functie is te vervullen op ZZP basis.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!