Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tijd om je boek of zine nu echt te gaan maken: Kunst in het Volkspark komt er weer aan!

Afgelopen jaar hadden we voor het eerst een KunstNonStop Pop-up Bookstore tijdens Kunst in het Volkspark. Omdat het een succes was gaan we dat dit jaar opnieuw doen. Niet alleen kwamen er veel mensen boeken kijken en kopen, ook werd onze kraam een ontmoetingsplek.

Mensen kwamen kletsen, anderen ontmoeten en er werd van alles uitgewisseld. Daar werden wij en jullie heel blij van dus dit jaar gaan we dat weer doen. En zorgen we er voor dat er nog prettiger en makkelijker ontmoet kan worden. Met een leestafel om aan te schuiven, op je gemak door een boek te bladeren, een gesprek te voeren en je rondje door het park na te bespreken.

Daarom willen we jullie nu alvast waarschuwen zodat je alle tijd hebt om de boeken, zines of kaarten die je al lang wilde maken nu ook echt te gaan maken. Het zijn vaak van die mooie plannen. Om eindelijk eens je werk of dat ene project te bundelen in een mooi boek. Of misschien heb je wilde plannen om je gedachten in een zine naar buiten te brengen.

Dit is het moment. Wij hopen je hiermee een extra duwtje in je rug te geven want wij laten je werk graag zien tijdens Kunst in het Volkspark!

Ook boeken die al klaar op de plank liggen laten we natuurlijk graag zien in onze Pop-up Bookstore.

Voor aanmeldingen of vragen mail je naar info@kunstnonstop.nl.

Save the date: Kunst in het Volkspark 11 juni 2023

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!