Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Startbijeenkomst "Paradijs"! taNDemcamp20

taNDem is een grensoverschrijdend project dat zich richt op Nederlandse en Duitse (beeldende) kunstenaars, dansers, muzikanten, theatermakers, fotografen, (grafisch) ontwerpers, cultuurmakers etc. uit de EUREGIO.

🇳🇱️ Na twee succesvolle edities is het nu tijd voor de kick-off van het laatste themajaar “Paradijs”. taNDem is een grensoverschrijdend project dat zich richt op Nederlandse en Duitse (beeldende) kunstenaars, dansers, muzikanten, theatermakers, fotografen, (grafisch) ontwerpers, cultuurmakers etc. uit de EUREGIO. Het project staat open voor alle kunstdisciplines. In gezamenlijke D-NL tandems voeren zij kunst- en cultuurprojecten uit met betrekking tot het jaarthema. Hiervoor kunnen ze maximaal € 15.000 subsidie ontvangen.

Om potentiële projectpartners uit het buurland te vinden en een blijvend grensoverschrijdend netwerk op te bouwen, organiseert taNDem aan het begin van elk themajaar het taNDemcamp. Hier kun je inspiratie opdoen, kunstenaars en cultuurmakers uit het buurland leren kennen en netwerken met andere reatievelingen. De deelname is gratis en inclusief eten en drinken.

Datum En Tijd: ma 3 februari 2020 10:00 – 15:00

Aan agenda toevoegen

Locatie:TextilWerk | Spinnerei, Industriestraße 5
Adres gratis parkeren: Uhlandstraße 50, 46395 Bocholt,, Germany

Kaart bekijken

Meld je gratis aan via: ➡️ https://tandemcamp20-nl.eventbrite.de

Het taNDemcamp

Om potentiële projectpartners uit het buurland te vinden en een blijvend grensoverschrijdend netwerk op te bouwen, organiseert taNDem aan het begin van elk themajaar het taNDemcamp. Hier kun je inspiratie opdoen, kunstenaars en cultuurmakers uit het buurland leren kennen en netwerken met andere creatievelingen. De deelname is gratis en inclusief eten en drinken.

Het tweetalige taNDemcamp is in de vorm van een barcamp, waarbij elkaar ontmoeten centraal staat. In tegenstelling tot traditionele bijeenkomsten wordt de inhoud bij een barcamp grotendeels door de deelnemers zelf ontwikkeld en vormgegeven. De organisatoren bieden handvatten, maar de deelnemers zijn de experts. Ze kunnen zich inbrengen door bijvoorbeeld een pitchpresentatie, discussies of vraagstellingen, maar ook andere creatieve bijdrages zijn mogelijk. Zo worden nieuwe ideeën gecreëerd, gezamenlijke projecten in gang gezet en nuttige contacten gelegd.

Programma

10:00 uur Inloop met koffie en thee

10:30 uur Welkomstwoord en introductie taNDem

11:00 uur Memory: leer de andere deelnemers kennen

11:15 uur 1e sessieronde, keuze uit 4 verschillende ruimtes met elk een eigen focus

12:15 uur Lunchpauze

13:30 uur taNDem werkplaats // Werkstatt

14:30 uur Einde met koffie en thee*

* Het officiële einde van het taNDemcamp is om 15:00 uur. Dit betekent echter niet dat iedereen weg moet. Blijf dus gerust wat langer als je wat meer tijd wilt voor verdieping.

Route informatie

Het TextilWerk | Spinnerei in Bocholt is te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er kan gratis geparkeerd worden op de parkeerplaats van het museum. Vanaf daar is het via de "kubaai Podiumsbrücke" een klein stukje lopen tot de Spinnerei. Adres voor navigatie: Uhlandstraße 50, Bocholt

//
🇩🇪 ️Nach zwei erfolgreichen Veranstaltungen ist es nun Zeit für den Auftakt des letzten Themenjahres „Paradies“. taNDem ist ein grenzüberschreitendes Projekt, das sich an deutsche und niederländische (bildende) Künstler, Tänzer, Musiker, Theaterschaffende, Fotografen, (Grafik)Designer, Kulturschaffende usw. aus der EUREGIO richtet. Das Projekt ist für alle Kunstsparten offen. In gemeinsamen D-NL Tandems setzen sie Kunst- und Kulturprojekte zum Jahresthema um. Dafür können sie eine Förderung von bis zu 15.000,- € erhalten.

Um potentielle Projektpartner aus dem Nachbarland zu finden und ein nachhaltiges grenzüberschreitendes Netzwerk aufzubauen, organisiert taNDem zu Beginn eines Themenjahres das taNDemcamp. Hier kann man inspiriert werden, Kunst- und Kulturschaffende aus dem Nachbarland kennenlernen und sich mit anderen kreativen Menschen vernetzen. Die Teilnahme ist kostenlos und inkl. Verpflegung.

Meld dich kostenlos an über: ➡️ https://tandemcamp20.eventbrite.de

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede