Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Culturele professionals: meld je aan voor website CultuurNetwerk Enschede

Het Cultuurnetwerk Enschede is hard aan het werk met de bouw van een website. We willen de culturele professionals in het middensegment daar graag ruimte op bieden. Daarvoor hebben we input van je nodig. Hieronder vind je een google formulier waarop je je gegevens kunt invullen.

Voor wie?
Je kunt deelnemer worden van het netwerk als je een professionele ZZP-er bent of als een kleine of een middelgrote organisatie vertegenwoordigt die werkt in het culturele veld die als hoofddoel heeft het maken/produceren/lesgeven in/tonen/ondersteunen/etc van culturele activiteiten waarbij het culturele oogmerk boven het winstoogmerk staat. Oftewel je beschouwt jezelf meer als een culturele organisatie dan als een commerciële organisatie. De scheidslijn is soms misschien wat grijs. Twijfel je? Neem dan gerust even contact met me
Categorieën
We gaan een onderscheid maken in diverse categorieën. Je kunt in meerdere velden werken maar we vragen je een keuze te maken in 1 hoofdcategorie. Mocht dat echt ingewikkeld zijn voor jou organisatie wil je dat dan aangeven? Valt jouw organisatie in een categorie die ik niet genoemd heb dan kun je dat ook aangeven.

De categorieën zijn: Dans, Theater, Muziek, Crossmedia, Beeldende Kunst, Film/Foto, Textiel, Letteren, Broedplaatsen, Netwerk, Overig

Aanmeldformulier website

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!