Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Pitch je project bij Kunstenlab Deventer

10 sprekers, 20 beelden, 400 seconden

Onder de naam 'De Catch' organiseert Kunstenlab Deventer een netwerkevent waar jij aan mee kan doen! De Catch is een niet te missen, altijd verrassende avond waarbij een breed scala aan interessante en bijzondere sprekers van binnen en buiten Deventer zich presenteren. Het dwingende format van 20 slides x 20 seconden per slide zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.

De volgende editie van de catch is op 12 april in Kunstenlab. Heb jij een bijzonder project om over te vertellen? Je kunt je nog aanmelden als spreker voor deze editie via dit aanmeldformulier of door een mail te sturen naar hanna@kunstenlab.nl

Liever op bezoek?
Kom dan vrijdag 12 april a.s. naar de Catch bij Kunstenlab in het Havenkwartier in Deventer. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Netwerken doe je voor, tijdens en na afloop met een drankje onder begeleiding van de muziek van een dj.

Catch

Datum: 12 april 2024

Tijd: 20.00 uur

Inloop vanaf: 19.30 uur

Locatie: Podiumruimte

Entree: Gratis

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!