Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Open Podium MeetUs

KunstNonStop en Concordia Kunstruimte organiseren maandelijks een netwerkbijeenkomst voor kunstenaars uit Enschede en omstreken. We bieden inspiratie, toegang tot nieuwe organisaties, en faciliteren een moment voor jou om met andere creatievelingen inspiratie en kennis uit te wisselen. Dit doen we onder de naam MeetUs.

Op 28 juli organiseren we een MeetUs bij Concordia waar jij als kunstenaar centraal staat. Het zal namelijk plaatsvinden met een open podium, waar jij iets van je werk kan laten zien of je gedachten kan delen.

Hoe doe je mee?

Je kan meedoen door voor 24 juni een mail te sturen naar info@kunstnonstop.nl waarin je kort uitlegt wat je wilt gaan doen. Er is ruimte voor performances, voordrachten, presentaties, tonen van beeldende werken, muziek of een andere vorm van kunst. Er zijn faciliteiten aanwezig om op een scherm werken of een presentatie te tonen. Ook is er enige ruimte voor het tonen van fysieke schilderwerken, tekeningen, of andere fysieke beeldende kunstwerken. Let op dat je die wel makkelijk moet kunnen verplaatsen. Vermeld bij je aanmelding ook hoelang je ongeveer verwacht dat je bijdrage duurt. Om voldoende kunstenaars een podium te kunnen bieden willen we je vragen je bijdrage tot circa 10 minuten te beperken. In overleg kan daar eventueel vanaf geweken worden.

KunstNonStop selecteert de deelnemers op basis van de aanmeldingen. Alle niveaus zijn welkom - of je nou beginner of een doorgewinterde pro bent. Wel zullen we in de selectie rekening houden met dat de activiteit breed toegankelijk is. Inzendingen die daar niet bij passen kunnen we helaas niet bij deze activiteit opnemen.

Programma

Op 28 juni zal het programma als volgt zijn:

18.30 uur inloop en soep
19.00 uur open podium
20.00 uur borrel/netwerken

De soep en het eerste drankje zullen gratis zijn.Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!