Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Open Call live show Dag van de Kunst Saxion

Op de Dag van de Kunst organiseert Saxion vanuit de studie Creative Business een live show. Voor deze uitzending, die 30 minuten duurt, zoekt Saxion een maker die een werk zou willen maken over de duur van de uitzending. De maker zal gedurende de hele uitzending op de achtergrond te zien zijn.

Saxion wil de maker de volledige creatieve vrijheid geven en is dus niet op zoek naar een maker die specifieke technieken of materialen gebruikt. De uitzending zal ingaan op het achterliggende gevoel en/of gedachte bij de kunst. Tijdens de uitzending zal de maker geïntroduceerd worden en wordt er een klein praatje gemaakt. Later zal de presentator langs komen om de voortgang van het werk te bekijken. Tot slot, aan het einde van de uitzending, gebeurt dit nog een keer en wordt er ingegaan op de kracht van kunst.

Saxion zoekt een maker die beschikbaar is tussen 13.00 en 14.30 op 19 april. De uitzending zelf zal om 14.00 starten. De locatie is Saxion in Enschede. Saxion stelt een vergoeding beschikbaar. In overleg kunnen eventueel ook (een deel van) de materiaalkosten vergoed worden.

Om je aan te melden of voor verdere informatie kan je contact opnemen met Femke Moes via femkemoes@gmail.com

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!