Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Open Call - KunstNonStop kunstboekenkraam tijdens Kunst in het Volkspark

Kunstboeken van kunstenaars uit Enschede en omgeving gezocht!


Ben jij professioneel beeldend kunstenaar en heb je een boek gemaakt met je eigen werk? Cool! Dan willen we graag jouw boek verkopen op onze pop-up kunstboekenkraam tijdens Kunst in het Volkspark.


Zondag 11 juni is Kunst in het Volkspark, en KunstNonStop is er weer bij om professionele kunstenaars uit de regio een plek te bieden om hun werk te laten zien!

Dat doen we, net als vorig jaar, met een Pop-up Bookstore.

Op onze kraam bieden we professionele kunstenaars een plek om hun kunstboeken en zines te laten zien en te koop aan te bieden. Naast onze kraam richten we een plek in met tafels waar iedereen even aan kan schuiven voor een goed gesprek, over kunst bijvoorbeeld. We zouden het supertof vinden als je mee wilt doen.

Wil je meedoen? Yay! Stuur ons een mailtje en vertel ons welk(e) boek(en) je wilt laten zien, hoeveel exemplaren je gaat inleveren (max 4 + inkijkexemplaar) en de prijs (incl BTW). Heb je maar één exemplaar die je niet wilt verkopen? Ook dan exposeren we je boek graag. Is het boek wel bij te bestellen? Zorg dan voor een bestelformulier bij je inkijk exemplaar.

Wij zorgen voor een mooie presentatie van je boek tijdens het evenement. Deelname is gratis, bij verkoop rekenen we geen courtage.

Wil je meedoen, mail ons met het boek/ de boeken die je zou willen verkopen en een link naar je werk. Dan nemen wij contact met je op.

Zondag 11 juni om 17.00 uur, na afloop van het evenement, kun je je boeken in het Volkspark weer ophalen. Het is gezellig, en bevordelijk voor je eigen verkoop, als je tijdens het evenement een tijdje bij onze boekenkraam aanwezig kunt zijn. Maar dit is niet verplicht.

Weet je anderen wie coole boeken gemaakt hebben? Deel dit dan vooral met ze!


foto van zine tentoonstelling in Drawing Centre, door Tessa Wiegerinck
Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!