Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Open Call Kunst am Rand 2024

Open call voor deelname aan 'Kunst am Rand' in Münster! Dit jaar is het thema van de expositie 'Im Hier und Jetzt - zwischen gefunden und vergessen' en zal plaatsvinden in de het stadsdeel Kinderhaus.

Voor de expositie worden kunstenaars uit Münster en omstreken geworven. De bedoeling is om tot een generatieoverstijgende expositie te komen. De expositie zal op 16 juni 2024 openen en tot 29 september 2024 te zien blijven. De expositie zal dit jaar gecureerd worden door Thomas Gerhards, Florian Glaubitz en Sven Olde. Ook zal er een catalogus van de werken worden uitgebracht.

Voor je deelname krijg je een honorarium van €500. Daarnaast worden er onder de deelnemers drie prijzen toegekend. Eenmaal van €1500, en tweemaal €500.

Hoe doe je mee?

Er is op 16 maart om 15.00 een mogelijkheid om de deelnemende locaties te bezichtigen. Je mag je hiervoor melden te Kap.8 am Idenbrockplatz 8, 48159 Münster. Mocht je daarna willen deelnemen dan dien je een beschrijving, foto of ideeschets van het werk dat je wilt inzenden te sturen, samen met een referentie naar de locatie waar je dit graag zou willen exposeren. Ook dien je een korte omschrijving van jouzelf als kunstenaar mee te sturen. Inzendingen dienen voor 7 april 2024 verstuurd te worden naar kunst-am-rand@muenster.de. De jury kiest uit de inzendingen 20 werken voor deelname.

Voor vragen kan je ook bellen met Florian Glaubitz via +49 174 2151083.


Let op! Dit betreft een Duitse organisatie. Bij contact is Duits de voorkeurstaal. Er is geen garantie dat Nederlandse of Engelse communicatie verwerkt kan worden.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!