Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Online tekenles en Kunst in je brievenbus

Danielle Spoelman is tekenaar uit Enschede en biedt de komende tijd gratis online tekenlessen aan. Je kunt haar ook een opdracht geven dan krijg je kunst via de post.

Als je Danielle Spoelman volgt op Facebook of Youtube dan vind je daar de komende tijd gratis online tekenlessen. Je kunt op elk moment aanhaken. De tekenlessen zijn voor iedereen te volgen, jong en oud, ervaren of beginnen. Ze maken gebruik van materialen die iedereen wel in huis heeft. Als je je tekeningen op Facebook onder haar berichten post dan geeft ze je positieve feedback. Doe ook gezellig mee.

Daarnaast kun je bij Danielle voor een klein bedragje een opdracht plaatsen voor een tekening die speciaal voor jou gemaakt wordt.

Danielle: Mijn agenda is opeens leeg, werk voor Tetem, een nieuwe opdracht, een expo, het valt allemaal weg. Geef mij een zin, een woord, een korte gedachte en ik maak een tekening speciaal voor jou. (onderwerp liever niet Corona maar liever iets positiefs of liefdevols)Ik vraag er een klein bedragje voor, een minimumuurloon plus postzegels.
10x15cm voor 15€, A5 voor 25€ en A4 voor €40 (de werkelijke prijzen liggen normaal een factor 5 a 6 hoger!)
Het getekende beeld en de zin delen we dan op Facebook zodat ook anderen er plezier van kunnen hebben, een beetje online verbinding nu we aan huis gekluisterd zijn de komende tijd.

Stuur je me een berichtje?

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede