Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mondriaanfonds coronacompensatie

Regeling coronacompensatie voor kunstenaars en curatoren weer opengesteld

Kan jouw geplande project, opdracht of tentoonstelling niet doorgaan als gevolg van de coronacrisis en kun je dit financieel niet opvangen? Naar verwachting stelt het ministerie van OCW in juli – vanuit het 4e steunpakket voor de culturele sector – budget beschikbaar voor de tijdelijke bijdrage Corona-overbrugging kunstenaar, curator en beschouwer.

Aanvragen voor de Corona-overbrugging is vanaf nu weer mogelijk. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Zodra het budget beschikbaar is, zal het Mondriaan Fonds de aanvragen in behandeling nemen.

Met deze tijdelijke bijdrage wil het Mondriaan Fonds ervoor zorgen dat kunstenaars, curatoren en beschouwers zoveel mogelijk kunnen blijven doorwerken. Aanvragers die eerder gestart zijn met een aanvraag Corona-overbrugging maar deze toen niet konden indienen omdat de regeling werd gesloten, kunnen deze alsnog indienen.

Je vindt hier alle informatie

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!