Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Met Frisse Tekenzin (Portrettekenen)

Ook als je nog nooit getekend hebt is dit een inspirerende en verrijkende cursus.

Iedereen kan portrettekenen! Het wordt pas moeilijk als je van jezelf verlangt dat het portret gelijkend en realistisch moet zijn. Dat is niet waar het om gaat in deze serie workshops. Uitgangspunt is óf een kunstenaar óf een werkvorm die ik bedacht heb. Dat zorgt voor een lekker houvast en een boel vrijheid! Tegelijkertijd leer je van alles over verhoudingen en kleur en hoe dat allemaal met elkaar te maken heeft. Eigenlijk is spelen op papier en allerlei ontdekkingen doen waar het om gaat. Ondertussen ontstaan er uit jouw handen waanzinnige kunstzinnige portretjes!
Je kunt intekenen voor de hele cursus of per keer meedoen. Telkens om de week op donderdag, beginnend op donderdagochtend 9 en 23 januari, 6 en 20 februari en 5 en 19 maart van 10:00-12:30 uur.
Doe je 6 x mee dan betaal je €120, losse keren kosten € 22,50.

Voor aanmelden en meer informatie: gerdie.schiphorst@gmail.com

De foto die je hier ziet is een voorbeeldcollage van verschillende kunstenaars en werkvormen van de vorige cursus. Deze cursus zullen er deels andere kunstenaars en werkvormen aan bod komen.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede