Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

MakersPLatform: jouw creativiteit wordt gezocht!

Weet jij hoe we van de route van het station naar de nieuwbouwwijk een echte beleving kunnen maken? Heb jij een creatieve oplossing waarmee we jongeren kunnen motiveren hun fietsverlichting ’s avonds aan te doen op straat? Of heb jij een geniaal idee voor een ludiek relatiegeschenk? Kortom: ben jij een talentvol creatief maker en een echte professional? Join onze community: bedrijven en overheden zijn op zoek naar jouw ideeën! Zij plaatsen de challenge op ons platform; jij verzint de oplossing en maakt daarmee kans op een mooie opdracht.

Creativity is more than just fun; creativity is a superpower.

We hebben creativiteit nodig om Nederland mooier en innovatiever te maken. Daarom maken wij creativiteit toegankelijk. In ons netwerk zitten duizenden creatieve makers, van ontwerpers tot acteurs. Deze creatieve makers verbinden we aan overheden en bedrijven die zoeken naar unieke oplossingen voor grote uitdagingen. Dit noemen we creatieve challenges!

Ben jij een creatieve maker en wil jij graag jouw superpower inzetten om bedrijven en overheden te helpen? Schrijf je in voor één van onze creatieve challenges en upload jouw videopitch!

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!