Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Maakplaats 053

Sinds kort vind je in de Bibliotheek Enschede Centrale aan de Pijpenstraat de Maakplaats053. Hier kan jong en oud aan de slag met nieuwe technieken, zoals een 3D printer, lasersnijder, snijplotter, elektrische borduurmachine en meer.

Elke laatste vrijdag van de maand is er een open inloop van 13.30 – 16.00 uur. Tijdens deze inloopmiddag kun je onder begeleiding aan de slag met het uitwerken van eigen creatieve ideeën. Meestal wordt er gewerkt met een thema.

Vrijdag 23 februari is het thema Pokémon. Daarmee haken we in op de Pokémondag op 27 februari. Voor de eerste deelnemers op 23 februari hebben we een speciale hout gesneden Pokémonkaart. Kom snel want op is op. Kijk voor alle aankomende thema’s op: bibliotheekenschede.op-shop.nl/maakplaats053.

Aanmelden is niet nodig. Je kunt deze middag op elk moment binnenlopen om iets te ontwerpen of te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!