Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

MaakMeeLab @Tetem

Vanaf 1 juli gaat het nieuwe MaakMeeLab open voor publiek. Jong en oud kan komen experimenteren met nieuwe technologieën, zoals lasercutters en 3D (voedsel)printers. Je kan ook de nieuwste Make-It@Home kits uit de Kunstautomatiek halen en deze ter plekke maken.


Tetem beschikt over hoogwaardige maakfaciliteiten en gedreven en ervaren labmanagers. Ons MaakMeeLab bevat een MediaLab gericht op digitale cultuur en een Makerspace en ProductieAtelier gericht op MaakCultuur.

Het MaakMeeLab is open voor individuele bezoekers en voor innovatieve makers die kritisch denken en interdisciplinair werken. Bezoekers maken kennis met de processen en technieken áchter de kunstwerken van de tentoonstelling, met een focus op digitale cultuur. Het lab is een ontmoetingsplek en open werkplaats waar publiek, ontwerpers en kunstenaars gebruik kunnen maken van vele maak-faciliteiten. Makers wordt ruimte geboden om in coöperatief verband producten te ontwikkelen en op de markt te brengen en/of aan hun artistieke kwaliteiten te werken.

Het lab bevat de nieuwste technologieën zoals 3D (voedsel)printers, lasercutters, Virtual Reality, Artifical Intelligence, robotica en domotica. Ook wordt elke maand een Lablearning@Home training verzorgd. Het lab is geschikt gemaakt om binnen de anderhalvemetersamenleving veilig te kunnen werken. Onze labmanagers zijn aanwezig om op gepaste afstand begeleiding te geven.

Het MaakMeeLab is vanaf juli op inschrijving geopend: dinsdag t/m vrijdag tussen 14.00-17.00 uur.
Reserveren via lab@tetem.nl.
Werken in het lab is gratis, voor het gebruik van materialen wordt een vergoeding gevraagd.

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!