Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Let's play

Collage-art maken tijdens de MeetUs

Het thema van de MeetUs van 26 maart was Let's play. Na een inspirende praatje van Aalt van de Glind over zijn eigen werk en zijn werk voor het Kunstenlab en de nachtexpo in Deventer gingen we zelf aan de slag. Judith Hofmann gaf een korte introductie over collage-art en deelde wat tips and tricks. Een groot deel van de deelnemers had het pakketje ontvangen met daarin beeldmateriaal, een paintmarker en wat glitters maar ook zonder dit pakket werden er prachtige collages gemaakt. Het voelde goed en inspirerend om op deze online manier toch weer eens samen aan de slag te kunnen. Loslaten dat het een echt kunstwerk zou moeten worden, misschien zelfs wel streven naar het 'lelijkste' werk om zo tot spelen te kunnen komen. Niet makkelijk voor kunstenaars die gewend zijn om hun werk tot het beste resultaat te willen brengen. Niet makkelijk maar wel prettig, belangrijk en gezellig, en dat is natuurlijk ook een doel van een netwerkbijeenkomst!

Ondanks het doel om los te laten dat het goede werken moesten worden waren de resultaten toch zeer de moeite waard om bekeken te worden. Daarom delen we hieronder een paar van de grappige en bijzondere werken die gemaakt zijn.

Linda Witten

Tessa Lieffering

I see you boxing en Nature takes over door Audry Hoemakers

Judith Schepers

Danielle Spoelman

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!