Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Justines Artworld

Kunst van Justine van der Noordaa te koop. Opbrengst ten goede van KunstNonStop

Afgelopen jaar is een van onze dierbare bestuursleden, Jaap Klein, overleden. Hij was getrouwd met kunstenaar Justine van der Noordaa. Zij en haar kinderen hebben besloten haar werk via Instagram te verkopen en zij willen de opbrengsten hiervan doneren aan KunstNonStop. Wij zijn ontzettend geroerd door deze geste en willen de familie hier heel hartelijk voor bedanken!

We delen hier graag het Instagram-account waar haar werk gedeeld en te koop aangeboden wordt: Justines Artworld

Neem eens een kijkje en misschien vind je iets moois waar je zelf blij van wordt en waardoor je tegelijkertijd KunstNonStop ondersteunt.

Over Justines werk
Justine van der Noordaa raakt bewogen door vormen, maakt krabbels van de dingen die ze ziet en mooi vindt om deze later uit te werken op de etsplaat. Gebruikmakend van alle technische mogelijkheden die haar ten dienste staan. Ze is een ambachtelijke kunstenaar die zich graag laat verrassen door de techniek, maar die aan de andere kant precies weet wat ze wil.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!