Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het grensoverschrijdende kunst- en cultuurprogramma „taNDem“ gaat door!

Na drie succesvolle themajaren starten we met een ‘taNDem gap year’. Een jaar met een iets andere focus dan we gewend zijn. In het gap year ligt de nadruk op het ontstaan van projecten, kennisuitwisseling en netwerkvorming. Hiervoor hebben we een heuse taNDem toolkit ontwikkeld waarmee we jullie willen helpen bij het voorbereiden van een Nederlands-Duits kunst- of cultuurproject. Je kunt daarbij denken aan het schrijven van een goed projectvoorstel, het zoeken van financieringsbronnen en het aangaan van waardevolle nieuwe contacten.

Pitch je idee!
Dus heb jij een idee om grensoverschrijdend samen te werken? En heb je al een partner uit het buurland of ben je nog op zoek? Geef dan een pitch over je idee op MAANDAG 19 APRIL OF WOENSDAG 21 APRIL en overtuig de jury online waarom je de taNDem toolkit wil winnen. Degenen met de beste ideeën krijgen een half jaar lang professionele begeleiding bij de uitwerking, toegang tot de taNDem-kanalen, worden onderdeel van de leukste D-NL kunstcommunity in de EUREGIO en ontvangen ook nog eens 500 euro werkbudget.

Je kunt de pitch aanmelden via: tandemkunst.eu/pitch-2021

15 MAART OM 14 UUR is er een online Q&A sessie met de taNDem projectleiders om vragen te beantwoorden. Aanmelden kan via de website.

Heb je vragen?
Stuur dan een mail naar: info@tandemkunst.eu

Op www.tandemkunst.eu kun je meer informatie vinden over de pitch en de voorwaarden. Wij kijken uit naar jullie creatieve ideeën!

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede