Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

GEZOCHT: Twentse Makers

Wij, Concordia Shop (Enschede) en Oyfo Winkel (Hengelo OV), zijn op zoek naar Twentse makers van design en toegepaste kunst. Oyfo opent binnenkort op de nieuwe locatie op het Hazemeijer terrein haar deuren inclusief een kunst en design winkel. Concordia Shop bestaat al sinds langere tijd in de binnenstad van Enschede.

Het assortiment van onze winkels is lokaal, duurzaam en uniek. Wij verkopen cadeaus voor jong tot oud en voor ieder wat wils, maar wel nèt even anders.

Dus: Maak jij toffe items, met een designkarakter of toegepaste kunst, klein of groot, uniek of in oplage? Kom je uit Twente of heeft jouw werk een link met Twente? En lijkt het je wat om in een van deze winkels je werk te verkopen?

Mail dan een productvoorstel naar shop@concordia.nl. Om je productvoorstel te kunnen beoordelen moet het voorzien zijn van beeldmateriaal, afmetingen, in-en verkoopprijzen, uniek/oplage en vanaf wanneer je kunt leveren. Ook horen we graag wat jouw link met Twente is. Als je een webshop/website hebt, stuur deze link mee, geef daarbij even aan om welke items het gaat en wat de in- en verkoopprijzen zijn.
Eind april gaan we de voorstellen bespreken en hoor je van ons.

Heb je vragen? Check onze pagina’s of mail naar shop@concordia.nl t.a.v. Jasmijn Miltenburg

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede