Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Atelierruimte te huur bij de 6sprong!

Per 1 november 2023 komt er een werkruimte vrij in ateliergebouw de 6sprong. In dit gebouw bevinden zich in totaal 19 ateliers die voornamelijk gehuurd worden door beeldend kunstenaars.
Maar ook schrijvers, designers, muzikanten en keramisten hebben hun plek gevonden in de 6sprong.

Atelier 7b is ongeveer 60 m2 groot en bevat een entresol. Het bevindt zich in de linkervleugel van het monumentale pand aan de Kottendijk 110B. De huur bedraagt € 422,63 per maand. (dit is incl. g., l.,w. en internet) Om kosten te besparen kan het atelier door zijn indeling heel goed met twee of meer personen gedeeld worden.

Wij moedigen dan ook recent afgestudeerden aan om te reageren. Als voorwaarde stelt stichting de 6sprong dat je werkzaam bent in een kunstdiscipline, bereid bent mee te werken aan de organisatie van de 6sprong (voor verschillende taken bestaan werkgroepen) en meewerkt aan eventuele gezamenlijke projecten. De contractduur is minimaal een jaar. Ben je geïnteresseerd? Stuur zo snel mogelijk relevante informatie (documentatie, CV, motivatie, etc.) naar:

ballotage@6sprong.nl

Wil je meer weten over de 6sprong:

https://6sprong.nl/over/

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!