Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nicole Schyns

Website:
www.nicoleschyns.nl

Discipline(s):
Schilderen, Fotografie, Video, Collage

Telefoon:
0683355998

E-mail:
n.j.schyns@gmail.com

Mijn meest recente kunstwerken (mixed media collages) zijn een ode aan de natuur en een oproep aan ons mensen tot bewustwording over hoe wij met de natuur omgaan. Ik verwerk natuurlijke materialen in mijn collages. Vaak verander ik hierbij de oorspronkelijke vorm als kritische reflectie op wat de mens zo vaak geneigd is om te doen: de natuur naar zijn wensen en behoeften vormen.

Abstractie, minimalisme, transparantie en gelaagdheid zijn visuele aspecten die mij erg boeien en die je terug vindt in mijn werk.

Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de AKI ArtEZ Enschede in Crossmedia Design. Tijdens de laatste jaren van mijn studie en de jaren erna heb ik me vooral bezig gehouden met fotografie en bewegend beeld. Nu deel ik mijn kennis hierover als docent op de platform Skillshare, creƫer ik autonoom werk in de vorm van abstracte collages en ben ik door mijn design achtergrond in staat om mijn kunst te verwerken in toegepaste opdrachten zoals bijvoorbeeld boekomslagen.

Hier vind je Nicole op Skillshare

Hier kun je Nicole's werken kopen

Ik sta open voor opdrachten en samenwerkingen, dus neem gerust contact met mij op via mail: n.j.schyns@gmail.com

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!