Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Emma Priester

Website:
emmapriester.com

Discipline(s):
Beeldhouwen / 3D

E-mail:
emmapriester@hotmail.com

Emma Priester woont en werkt in Enschede. Priester maakt sculpturen die ouder lijken dan ze daadwerkelijk zijn, door materialen op een natuurlijke afgebroken manier te gebruiken. Haar werk focust op gevoel, in plaats van op een betekenis. Ze creëert ruïne achtige – bijna verlaten scenes in een ruimte met ruwe materialen als metaal, hout, en beton.

Emma Studeert aan de Aki ArtEZ in Enschede, waar zij in 2020 zal afstuderen. In Enschede heeft zij niet alleen haar atelier, en studie, maar werkt ze ook als curator en organisator van onder anderen pop-up galerie By Weekly. By Weekly is het eerste project geweest waar Emma subsidie voor ontving, van de gemeente Enschede. De interesse in organiseren kwam voort uit een samenwerking met Ole Nieling, waarbij ze meehielp met zijn project SKAUHYTT, waar hij een artist residence in organiseerde.

De eerstvolgende expositie waar Emma’s werk te zien zal zijn is in Pocket Gallery Helsinki, in een solo expositie genaamd “square meters”, November 2019.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede