Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bente ten Pas

Website:
www.bentetenpas.com

Discipline(s):
Schilderen, Tekenen, Video, Design, Illustratie, Keramiek

E-mail:
bente94@live.nl

Als ontwerper wil ik proberen het kwetsbare van het leven, meer zichtbaar te maken. Wat voelen mensen allemaal? Het werk is voor mij pas zinvol als het te maken heeft met een persoonlijke en gezamenlijke noodzaak. Daarbij vind ik het belangrijk dat het werk emotie verbeeld en los maakt, door te confronteren of te amuseren. Het liefst allebei. Ik geef expressie de hoofdrol en maak met aandacht media die men kan waarnemen, dat wellicht stimuleert tot interactie. Ik maak het ontastbare, tastbaar.

Mijn ideeën komen voort uit gevoelens en gedachtes, deze illustreer ik (potloodtekeningen, pastelkrijt of verf). Vanuit daar komen verdere ideeën tot stand die zich uiteindelijk uitbreiden tot een medium waarbij ik dieper op ga in het gevoel / onderwerp. Dit kan dan bijvoorbeeld in een animatie, een product, een campagne. De illustraties zijn te koop. Heeft u interesse? Stuur mij gerust een berichtje bente94@live.nl.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!