Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Adrienne van Wartum

Website:
www.a3-art.nl

Discipline(s):
Schilderen, Tekenen, Grafiek

Adres:
Atelier: 6Sprong aan de Roombeek
Kottendijk 110b 7522BV Enschede
woonplaats: 7521SV Enschede

Telefoon:
0629204845

E-mail:
info@a3-art.nl

Adrienne van Wartum is in 1985 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Arnhem, een 5-jarige opleiding tot beeldend kunstenaar en eerstegraads docent tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis.
Tot 2004 was zij deels werkzaam in het middelbaar onderwijs, bij creativiteitscentra en met het organiseren van regelmatige exposities.
Daarna heeft zij zich met haar atelier in Enschede gevestigd en daar cursussen, workshops en een KUNSTUITLEEN opgezet. Door het gebruik van verschillende materialen en de diversiteit aan onderwerpen is haar verzameling kunstwerken steeds nieuw en gevarieerd! U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor atelierbezoek. Jaarlijks is haar nieuwste werk ook een paar keer te zien op een expositie.

Wekelijks verzorgt Adrienne teken- en schilderlessen in haar atelier, er is een jaargroep Schilderwerkplaats en het terugkerende buitenschilderevenement De Twentse Schilderweek. Daarnaast organiseert Adrienne diverse losse binnen en buiten workshops, alsmede workshops op verzoek. Ook kunt u bij haar terecht voor een workshop-op-maat ter gelegenheid van bv een personeelsfeestje, vriendinnendag of vrijgezellenfeest. (ook model)

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!