Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tankstation

Deurningerstraat 28
7514 BJ Enschede

art@tankstationenschede.nl
www.tankstationenschede.nl

TANKSTATION is een transnationale en interculturele openbare ruimte waar ideeën, creaties en ervaringen worden uitgewisseld. We verwelkomen de lokale bevolking, nieuwkomers, studenten, artiesten, muzikanten en iedereen die wil meedoen met de culturele scene van Enschede.

Dit samenwerkingsproject heeft verschillende platforms opgezet, zoals onze levendige gemeenschappelijke keuken. Koken en samen eten biedt mogelijkheden om ideeën uit te wisselen en mensen te leren kennen! Onze andere bezigheden zijn kunsttentoonstellingen, een levendig podium voor diverse artiesten en een “gratis winkel” die het delen, hergebruiken en recyclen van spullen promoot.

Via deze activiteiten, mogelijk gemaakt door de steun van vele vrijwilligers, brengt TANKSTATION een mooie gemeenschap tot leven en herbergt de open en expressieve aard van mensen.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!