Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

CultuurNetwerk Enschede

Website: www.cultuurnetwerkenschede.nl

Organisator: Danielle Spoelman
telefonisch bereikbaar op maandag-woensdag via 0610505813
en via mail info@cultuurnetwerkenschede.nl

CultuurNetwerk Enschede toont, verbindt en ondersteunt het professionele Culturele Middenveld in Enschede. Wij zijn er voor cultuur-makers en doeners, wij informeren hen en we verbinden hen met elkaar en met de rest van het culturele veld, het amateurveld, de grote organisaties en met Gemeente Enschede.

De website van CNE is een goed startpunt. Zo is een pagina met de deelnemers die uit alle disciplines komen; van muziek tot dans en van theater tot beeldende kunst. Op de pagina 'Kennisbank' vind je veel informatie die je als cultureel ondernemer goed kunt gebruiken. Er is ook een prikbord waarop vraag en aanbod gedeeld kunnen worden.

Stuur een mailtje naar info@cultuurnetwerkenschede.nl als je geïnformeerd wilt worden over de events die we regelmatig organiseren voor het culturele middenveld. Wil je je aanmelden als deelnemer op de website? Meer info en aanmelden via dit formulier.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!