Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Prismare

Roomweg 167d
7523 BM Enschede

053 - 4757455
www.prismare.nl

Prismare is het Hart van Roombeek. Het cluster kent talrijke voorzieningen zoals de Brede School, een levendig jongerencentrum, de bibliotheek, diverse kinderdagverblijven, zorgwoningen, vele actieve verenigingen die gebruik. Kortom alles wat een wijk kleurrijk en dynamisch maakt, is in Prismare te vinden. Het voorzieningencluster in de wijk is vooruitstrevend, uniek en kent een grote reikwijdte. Met veel passie en enthousiasme wordt door het team van Prismare gewerkt aan de leefbaarheid in de wijk.

Verbindingen leggen, daar draait het bij Prismare om. Inspelen op de situatie en groeien via de juiste strategische keuzes. Het leggen van verbindingen is bij Prismare geen leeg containerbegrip. Het is een manier van werken en leven.

Prismare is dan ook meer dan een gebouw. Het draait om stimuleren en motiveren. Het is een concept dat Prismare onderscheidt van een buurthuis, Kulturhus of welzijnsorganisatie. Prismare activeert de bewoners in de wijk en laat het vastgoed renderen.
Door de vele activiteiten die plaatsvinden in Prismare komen veel verschillende mensen in aanraking met de kunst die er wordt getoond.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!