Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Beeld & Aambeeld

Walstraat 13
7511 GE Enschede

053-4300357
www.beeldenaambeeld.nl

Beeld & Aambeeld toont werk van professionele kunstenaars en organiseert acht tentoonstellingen per jaar, bij voorkeur in een combinatie van een beeldend kunstenaar en een sieraadontwerper. Daarnaast is er een uitgebreide stock van schilderijen, gemengde technieken, grafiek en sieraden.

Galerie Beeld & Aambeeld is regelmatig initiator of deelnemer bij grootschalige projecten en organiseert tentoonstellingen op andere locaties, in binnen- en buitenland. De exposities vinden 4 keer per jaar plaats.

De schilders en grafici die door galerie Beeld & Aambeeld worden vertegenwoordigd, werken binnen de abstract-expressionistische of lyrisch-abstracte traditie. Door de geheel eigen benaderingen en zeer persoonlijk handschriften van de kunstenaars biedt de galerie binnen deze stromingen een boeiende en gevarieerde collectie.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!