Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

B93

Hoge Bothofstraat 166
7511 ZE Enschede

053-4303831
www.b93.nl

Carte Blanche @B93

Het Carte Blanche project behelst 10 tentoonstellingen per jaar. Iedere eerste woensdagavond van de maand (met uitzondering van juli en augustus) wordt er om 20:00 een expositie geopend.

B93 biedt de ruimte, organiseert de opening en promoot de tentoonstellingen door middel van het versturen van persberichten en uitnodigingen. De tentoonstelling zelf wordt ingericht door de kunstenaar. B93 geeft de exposant carte blanche en bemoeit zich nergens mee, zolang de hal maar weer wit en leeg wordt opgeleverd.

De Carte Blanche exposities zijn altijd weer anders, iedere kunstenaar pakt het inrichten van een tentoonstelling verschillend aan. Er is ruimte voor elke vorm van experiment en op de openingen is iedereen welkom. Kom ook kijken!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de carte blanche tentoonstellingen, of zelf een keer exposeren? Laat het ons dan weten. Mail naar carteblancheb93@gmail.com

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!