Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tankstation Cultureel Vulpunt

Deurningerstraat 28
7514 BJ Enschede

info@tankstationenschede.nl
tankstationenschede.nl

Tankstion probeert diverse kunstwerken te tonen aan het meest diverse publiek voor de dialoog en het onder de aandacht brengen. Buiten de expositie hal met regelmatig nieuwe uitstallingen hebben we andere platformen om kunst dichter bij de maatschappij te brengen, waaronder:

Kunstenaar in huis
“Common” is een project dat opgericht is met het doel om dialoog, uitwisseling, experimenteren en samenwerking te faciliteren. We bieden de kans om te leven en werken in een kleine creatieve groep voor een periode van een tot vier weken. Muzikanten, schilders, koks, cultureel onderzoekers en andere cultuur gerelateerde artiesten worden aangemoedigd om te verblijven bij Tankstation. Artiesten die aangenomen worden in het woon project hebben de kans om hun kunsten te delen in onze ruimte en worden verwacht minimaal een publieke presentatie te geven van hun werk.

Ateliers
Tankstation heeft ook enkele ateliers voor beeldend kunstenaars.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!