Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Kunsthaven

Borstelweg 29
7545 MR Enschede

info@dekunsthaven.nl
www.dekunsthaven.nl
Facebook

De Kunsthaven, voorheen Ateliers de Werkhaven, is een stichting met als doel betaalbare atelierruimtes te faciliteren voor beeldende kunstenaars en aanverwante disciplines.

Aangezien wij het gebouw sinds 2019 in eigen beheer hebben, zijn wij in staat onze bijzondere plek, meer nog dan voorheen, te transformeren naar een broedplaats voor de kunsten.

Doordat er meer disciplines aanwezig zijn, vindt er kruisbestuiving plaats. De vermenging van de traditionele kunsten met de technologie heeft een vernieuwende werking .

De Kunsthaven heeft een jaarlijkse open dag, gezamenlijke exposities en een groot divers aanbod van workshops en lessen (tekenen, schilderen, beeldhouwen, glasfusion en glas-in-lood, kunstgeschiedenis).

Ook zijn veel van onze kunstenaars betrokken bij activiteiten buiten het gebouw, zoals bij festivals (met interactieve installaties), in musea, op kunstmarkten en exposities en met (educatieve) workshops voor scholen en bedrijven.

Belangstelling voor een atelier aan de Borstelweg? Als er geen werkruimte vrij is, kun je op de wachtlijst geplaatst worden. Stuur voor nadere informatie en/of plaatsing op de wachtlijst via het onderstaande email adress een e-mailbericht en vermeld daarin naam, geboortedatum, telefoonnummer, website, gevolgde kunstopleiding en jaar van afstuderen, en de discipline(s)waarin je werkzaam bent.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!