Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Zandpeer

Esmay Groot Koerkamp en Stephanie Nijpels

Start:08-02-2020
Eind:11-02-2020

Website:tetem.nl
Locatie:Tetem

Esmay en Stephanie zijn vanaf 2018 verbonden aan Tetem. Na deelname aan de Nieuwe Makers Regeling onderzoekt Tetem samen met Esmay en Stephanie waar hun project Zandpeer nog meer kan worden gepresenteerd.

Esmay en Stephanie zijn beiden beeldend kunstenaar en in 2016 afgestudeerd aan de AKI ArtEZ Fine Art Media in Enschede.

Esmay en Stephanie zijn vanaf 2018 verbonden aan Tetem. Tetem heeft hen anderhalf jaar begeleid in de Nieuwe Makers Regeling; een regeling van de Provincie Overijssel voor talentontwikkeling en professionalisering van jonge makers. De uitdaging voor beide kunstenaars lag in het combineren van hun werkwijzen en het verbreden van hun technische kwaliteiten. Dit resulteerde in Zandpeer; een korte film met een bijbehorende expositie.

In het vervolgtraject onderzoekt Tetem samen met Esmay en Stephanie waar hun project Zandpeer nog meer kan worden gepresenteerd. Het doel van dit vervolgtraject is om de kunstenaars te begeleiden in de opvolging van hun gemaakte werk.

Het traject wordt in februari 2020 afgesloten met een tentoonstelling van Zandpeer - zowel de film als de expositie - bij de Not For Profit Art Expo in Pension Almonde tijdens Art Rotterdam.

Stroinksbleekweg 16
7523 ZL
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!