Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Expositie Tim Sommerdijk

Yo! That's That Shit

Start:23-03-2024 | 18:30 uur
Eind:12-04-2024 | 00:00 uur

Website:oogst.eu
Locatie:Broedplaats Oogst, Hengelo

Over de expositie

Tekenaar en illustrator Timber Sommerdijk exposeert van 23 maart t/m 12 april bij Oogst in Hengelo! Vanaf de lagere school zagen leraren vooral de bovenkant van Timber Sommerdijk zijn pet omdat hij altijd aan het tekenen was. Dat is nog steeds zo. Jarenlang stond de combinatie van kattenkwaad, illustreren en avontuur centraal. Eerst tijdens zijn grafische opleiding in Zwolle, en later op reis in treinen of liftend door verschillende werelddelen. Sinds zijn afstuderen aan de Utrechtse kunstacademie in 2022 werkt hij als zelfstandig illustrator voor diverse opdrachtgevers waaronder landelijke media als NRC, Financieel Dagblad, Volkskrant en Follow the Money. Verder ontwerpt hij posters en campagnes onder andere voor de Pier Parade, Red Bull en Volcom. Zijn muurschilderingen zijn te vinden door het hele land, onder andere in Deventer, Utrecht en Eindhoven. Timber zijn werk is kleurrijk en bomvol elementen, grappen en kleine verhalen.

Instagram: @timber.sommerdijk

Kom naar de spetterende opening

De expositie wordt op zaterdag 23 maart geopend vanaf 18:30. opening is zaterdag 23 maart 18:30 uur. Daarnaast hebben we samen met Serpent skateboards een ‘artist serie’ project opgezet waarbij 3 kunstenaars die dit seizoen bij Oogst exposeren een limited skateboard ontwerpen. Deze zal vervolgens door Serpent gezeefdrukt worden. Het skateboard van Timber Sommerdijk wordt tijdens de opening van de expositie gepresenteerd. De oplage is slechts 10 stuks, dus kom op tijd!

Vanaf 19:00 start bij Oogst ook de 'YO! That's That Shit' hip hop avond met Bas Basic, Jordi Noire en De Kneet.

Houd de kanalen van Oogst in de gaten voor het beste moment om na 23 maart de expositie van Timber Sommerdijk te bezoeken.

Esrein 53

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!