Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Workshopdag tekenen/schilderen door Manon Leeflang

Workshop tekenen/schilderen bij Steenfabriek De Werklust in Losser.

Start:09-07-2022 | 09:45 uur
Eind:09-07-2022 | 16:30 uur

Locatie:Steenfabriek Losser

ZATERDAG 9 JULI a.s. geeft beeldend kunstenaar Manon Leeflang een workshop tekenen/schilderen op de prachtige en sfeervolle locatie Steenfabriek De Werklust in Losser. De workshop is van 9.45 - 16.30 uur.
Een unieke gelegenheid voor beginners en gevorderden om de steenfabriek in Losser te verkennen met teken- en/of schildermateriaal.
In principe neemt u uw eigen materialen naar voorkeur mee, maar als u dit duidelijk van te voren aangeeft is er voor zowel de beginnende schilder die nog geen materialen in huis heeft, als voor diegene die eens iets anders wil uitproberen, materiaal te regelen tegen een kleine vergoeding. Veldezels zijn volop aanwezig.
Deze workshop is verder geheel verzorgd in samenwerking met de steenfabriek. De dag start met een korte rondleiding en beknopte uitleg over de steenfabriek en aan het eind van de dag is er nog de mogelijkheid voor een bezoekje aan de naastgelegen kleigroeve. U wordt ontvangen met koffie/thee en cake, tussen de middag wordt er gezorgd voor een eenvoudige lunch en aan het eind van de dag is er voor iedereen nog mogelijkheid om een drankje te nuttigen. Totale kosten voor deze workshop zijn € 85,- (exclusief materialen)
De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. Eventueel slecht weer is geen probleem; er zijn zowel binnen in de steenfabriek zelf, als buiten op het terrein overdekte locaties en mooie boeiende plekken te vinden om geïnspireerd te kunnen werken.
Bij interesse, meer info en/of aanmeldingen mailen naar:manonatelier@gmail.com

Steenfabriek de Werklust
7581 PN
Losser

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!