Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Workshop botanisch tekenen

Start:19-08-2023 | 10:30 uur
Eind:19-08-2023 | 12:30 uur

Website:www.rijksmuseumtwenthe.nl
Locatie:Rijksmuseum Twenthe

Altijd al bloemen realistisch willen kunnen natekenen? Kom deze zomer botanisch tekenen in Het Groene Lab! Op zaterdag 19 augustus zal beeldend kunstenaar en tekendocente Mirna Limon een workshop botanisch tekenen verzorgen in de tuinen van Rijksmuseum Twenthe.

In onze tuinen is een veelheid aan bloemen en planten, zoals de wilde chicorei, chocolade cosmea en alpenviooltje. Stap voor stap leert u hoe je de bloemen op papier zet. Hierbij wordt er gekeken naar welke structuur de bloem heeft samen met de afmetingen en verhoudingen.

Praktische informatie

De workshop zal plaatsvinden van 10.30-12.30 uur op zaterdag 19 augustus bij Rijksmuseum Twenthe. De workshop zal bij mooi weer in de tuinen van het museum plaatsvinden, bij slecht weer zal deze in ons Loshoes gehouden worden.

Om deel te nemen aan de workshop is vooraf boeken verplicht. Voor deze workshop vragen wij een toeslag van €5,- bovenop het reguliere entreebewijs. Dit is te boeken via onze ticketshop. De workshop is inclusief materialen.

Rijksmuseum Twenthe
7514 BP
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!