Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Wildhanging

Start:01-04-2022
Eind:21-04-2022

Website:mollerwerf.074pk.nl
Locatie:Kunstwerkplaats de Möllerwerf

Op vrijdag 1 april om 19.00 uur bent u uitgenodigd voor de opening van de Wildhangingstentoonstelling van Kunstwerkplaats de Möllerwerf!

Kunstenaars en fotografen uit Hengelo, Enschede en Almelo tonen hun werk in de fonkelnieuwe kunstwerkplaats aan de haven van Hengelo. Deze creatieve talenten maken kans te worden geselecteerd voor een reizende tentoonstelling langs havensteden tussen Rotterdam en Berlijn.

Vrijdag 1 april bent u van harte welkom om de tentoonstelling te komen bekijken. Mocht u verhinderd zijn, dan bent u welkom op zaterdag 2 april tussen 10.00 en 19.00 uur tijdens onze open dag.

De Wildhanging is tot en met donderdag 21 april te bezichtigen. Van maandag tot en met donderdag op afspraak en op vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur vrije inloop.

Laat u weten of u bij de opening op 1 april aanwezig kunt zijn via de app of mail? (0653844205, stichting074pk@gmail.com)

Oude Boekeloseweg 31g
7553 DS
Hengelo

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!