Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Wandalin van den Abeele

Mijn liefde voor vogels

Start:13-02-2022
Eind:27-03-2022

Website:www.bornsesynagoge.nl
Locatie:Bornse Synagoge

Wandalin van den Abeele is grootgebracht met een liefde voor dier en natuur. Al vroeg ontdekte ze dat haar grootste passie tekenen is.
Na haar opleiding tot metaalrestaurator heeft ze tien jaar als zelfstandig metaalrestaurator gewerkt. Het tekenen verdween steeds meer naar de achtergrond.
Tot ze merkte dat het tijd werd voor iets anders. Ze had een creatievere uitlaatklep nodig en ging voor een decoratiebedrijf werken. Dat was ook het moment waarop ze het tekenen van vogels heeft herontdekt. Ze schafte een grote doos professionele kleurpotloden aan en is vanaf toen serieus gaan tekenen. Vogels. Heel veel vogels. Tijdens haar jeugd werd er veel gewandeld in de natuur. Daar is haar liefde voor vogels is ontstaan. Sinds januari 2019 heeft Wandalin besloten om van haar passie haar werk te maken.

Kinderen die de expositie van Wandalin bezoeken met hun ouders en mee willen doen aan een wedstrijd om een mooie prijs te winnen kunnen thuis een tekening of schilderij maken, formaat maximaal 30 bij 20 cm.
Alles mag, als er maar een vogel opstaat die jij mooi vindt. De expositie is alleen op de zondagen geopend van 14.00 tot 17.00.
Opening zondag 13 februari t/m zondag 27 maart.
De tekeningen kan je inleveren bij de synagoge als er de expositie is.
Na 27 maart worden de winnaars bekend gemaakt. De prijzen zijn te zien in de Synagoge.

Entree: gratis

U bent van harte welkom in Cultureel Podium Bornse Synagoge, maar er kunnen Covid19-voorschriften zijn waar we ons allen aan dienen te houden.
We vragen u naar de QR code voor Nederland of een geldig testbewijs.

Stichting De Bornse Synagoge
7622 ED
Borne

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!