Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Van datumgrens tot schrikkeljaar

Tijdreizen voor beginners

Start:01-09-2020 | 20:00 uur
Eind:01-09-2020 | 22:00 uur

Website:www.qaqs.nl
Locatie:De Museumfabriek

Het nieuwe seizoen van QAQS start met een lezing waarin op een eigenzinnige manier geschiedenis en toekomst van de kalender worden behandeld. Naast wetenschappelijke achtergronden komen ook kunstzinnige implicaties aan bod.
Kunstenaar/vormgever Clemens Jongma houdt zich bezig met het thema ‘tijd’. Hij maakte beelden over de datumgrens, het millennium en de tussentijd. Ook realiseerde hij het 24-uursmuseum en bedacht hij het onlangs gehouden Schrikkelfestival.
QAQS respecteert de coronamaatregelen: geef u op voor deze lezing via nijhof-woudstra@hetnet.nlStichting Qua Art - Qua Science is actief op het raakvlak van kunst en wetenschap. De bijeenkomsten na deze zijn op dinsdagen 6 oktober en 3 november.
Dinsdag 1 september 2020, 20:00 uur.De Museumfabriek, Het Rozendaal 21, 7523 XG Enschede (Roombeek).Opgeven via nijhof-woudstra@hetnet.nlInfo: qaqs@hetnet.nl - www.qaqs.nl

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!