Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

TV SPOENK

KoppelKunst AEGEE Enschede en Ole Nieling

Start:18-12-2021 | 14:00 uur
Eind:18-12-2021 | 15:00 uur

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

TV Spoenk

Bij TV Spoenk gaat er altijd wel wat mis. Of het nou de koffie is die aanbrandt of de kat die vermist is. Dit keer komt er hooggeëerd bezoek op bezoek. Goede reden voor een gezonde dosis stress en paniek. Er moeten immers nog slingers worden gemaakt, feestkoek worden gebakken en wie zou er ook al weer voor de muziek zorgen?

Een feest voor de hele familie om je in te herkennen!

Live uitzending zaterdag 18 december van 14.00 tot 15.00uur, daarna te zien in de exporuimte

Helaas is Ole net te laat geboren om de aarde te ontdekken en te vroeg om het heelal de verkennen. Maar hij is net op tijd om de mens en haar eigenaardigheden te bestuderen. “Ik ben als kunstenaar gefascineerd in het mens zijn: hoe ik een mens ben en hoe andere mensen om gaan met dat mens zijn. Want waar begint het en waar houdt dat mens zijn op? Hoever hebben we ons intussen verwijderd van de natuur? Of zijn we in essentie niet meer dan nieuwsgierige dieren die in maatpak door de betonnen jungle racen en bankhangen in joggingbroek?”

Met de leden van studentenvereniging AEGEE als opdrachtgever gaat Ole als kunstenaar de samenwerking aan. Op onderzoek naar de essentie van het verenigingswezen, met de cultuur en identiteit van AEGEE als blauwdruk. De eerste ontmoeting tussen studentenvereniging en kunstenaar verliep vruchtbaar en eindigde (hoe kan het ook anders) aan de toog.

In de serie Koppel Kunst zijn inwoners van Enschede de opdrachtgever van een kunstenaar of kunstenaarsduo. Hun verhalen, interesses en ideeën vormen de basis van een tentoonstelling.
Deze keer koppelden we open studentenvereniging AEGEE Enschede aan kunstenaar Ole Nieling.

Let op, in verbad met de actuele corona-regels is de opening live enkel toegankelijk voor genodigden. Alle andere geinteresseerden kunnen de opening volgen via een livestream! Link volgt op deze pagina

Concordia Enschede
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!