Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Tussen utopie en werkelijkheid

Birgit Kannengießer en Paulien Wilkinson

Start:10-10-2020 | 11:00 uur
Eind:10-10-2020 | 17:00 uur

Website:minkmaatateliers.nl
Locatie:Minkmaat Ateliers

Aanstaande zaterdag 10 oktober zal alsnog de eerste, participatieve fase van het TaNDem-project `Tussen utopie en werkelijkheid´, door Birgit Kannengießer en Paulien Wilkinson plaatsvinden in de Minkmaatateliers. Omdat Twente door Duitsland gezien wordt als risico gebied, zal Nicole Wegter deze dag de plaats innemen van Birgit Kannengießer.Heb je altijd al onderdeel willen zijn van een kunstproject? Dat komt goed uit, wij hebben jouw medewerking nodig om ons project te laten slagen! Het enige wat je moet doen is aan ons vertellen over jouw paradijs. Dus, kom ook en doe mee! We zullen je eeuwig dankbaar zijn

Het project "Tussen utopie en werkelijkheid" bestaat uit drie projectfasen. Tijdens de eerste fase worden interviews, video-opnames en woordwolken gemaakt in een publiek, participatief, artistiek proces. Vragen als: Welke kleur is jouw paradijs? Is het daar warm of koud? Ben ik alleen of onder veel mensen? Hoe smaakt het? Hoe komen we daar? zijn uitgangspunt voor de interviews.
In de tweede fase van het project worden de interviews artistiek geëvalueerd, vergeleken en verwerkt in de vorm van een multimedia-installatie. De laatste fase is een eindpresentatie met alle resultaten.Het project 'Tussen utopie en werkelijkheid' / ´Zwischen Utopie und Realität´ is onderdeel van taNDem, een grensoverschrijdend kunst-en cultuurproject in de EUREGIO, en wordt gefinancierd door INTERREG.We hopen je te zien aanstaande zaterdag 10 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur. De locatie is: Minkmaatstraat 15a in Enschede.Vanzelfsprekend zullen we ons houden aan de coronaregels. Daarom zal het prettig zijn dat je aan ons doorgeeft welke tijd jou het beste uitkomt.

Minkmaatstraat 15A
7514 EA
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!