Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

The Overkill Festival

Een jaarlijks evenement waar onderzoeken rond gaming en filmcultuur in relatie met kunst, muziek, wetenschap en maatschappij worden gepresenteerd.

Start:22-11-2019
Eind:24-11-2019

Website:www.theoverkillfestival.nl
Locatie:De Museumfabriek

The Overkill is een festival voor kunst, gaming, films en muziek. Het evenement groepeert een selectie van speelse kunst, interactieve installaties, VR-ervaringen en indie games, en bevat ook een alternatief filmprogramma, live optredens (van Chiptune tot Modular Synthesizer en Live Coding-muziek) en vele andere activiteiten zoals workshops, masterclasses en paneldiscussies...

Onder het thema ‘Modding Realities’ (een combinatie van termen die uit twee tegengestelde omgevingen lijkt te bestaan: de gamingwereld en de echte wereld), onderzoekt het festivalprogramma de betekenis van de realiteit in een digitale samenleving. Een samenleving waarin de mensheid wordt geautomatiseerd en een technologische (r)evolutie ondergaat en waar virtueel en realiteit geen tegenpolen meer zijn.

Voor vragen kan gemaild worden naar: marie@theoverkill.nl

Het Rozendaal 11
7523 XG
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!