Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tessa Langeveld - Experiment in EXPO 4

Tessa werkt vanuit een softwareprogramma waarmee 3d animaties gemaakt kunnen worden. Ze creëert stillevens met alledaagse objecten in een digitale omgeving die een vervreemdend effect hebben op de kijker.

Start:05-12-2020 | 09:00 uur
Eind:24-01-2021 | 23:59 uur

Website:www.concordia.nl
Locatie:Expo Enschede

Geïntrigeerd door het tijds-gebaseerde element van video, creëert Tessa momenten die zich langzaam ontvouwen als een fragmentarisch narratief.
Het maken zit hem niet in de keuze van het onderwerp, maar in de keuze van het betekenisvolle moment, het tableau. Het tableau heeft geen onderwerp, maar een betekenis. Deze betekenis begint met het betekenisvolle moment. Deze momenten zijn geen heldere, volledig leesbare tekens.

De fysieke ruimte is een belangrijk onderdeel in Tessa's werk. De ruimte is het middel waardoor plaatsing van de momenten mogelijk wordt, waardoor er een dialoog ontstaat tussen de digitale ruimte en de fysieke ruimte, waar je van moment tot moment kun ronddwalen en waar je ontmoetingen zult hebben die binnen jezelf zullen resoneren.

Klanderij 27
7511 HS
Enschede
Tel: +31 53 4308484

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!