Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Tentoonstellingen 'Vanishing Loops' & 'The Sick Rose'

Start:12-07-2024 | 13:00 uur
Eind:01-09-2024 | 17:00 uur

Website:kunstenlab.nl
Locatie:Kunstenlab, Deventer

Kunstenlab toont vanaf 12 juli de exposities 'Vanishing Loops' en 'The Sick Rose' van respectievelijk kunstenaars Jordan Herregraven en Hannelotte van Elst.

Over de tentoonstellingen

Jordan Herregraven

toont in de tentoonstelling een aantal sculpturen en etsen. Ze ogen zowel vertrouwd als vreemd. Ze bevatten eeuwenoude vormen en symbolen en nemen tegelijkertijd nieuwe gedaanten aan. Tijdens het maken probeert de kunstenaar intuïtief te zoeken naar een dieper weten. Wie zijn we als mens in een snel veranderende wereld? En aan welke dromen, gedachten en rituelen geven we waarde?

In haar kleurrijke zelfportretten van aquarel probeert Hannelotte van Elst het gevoel over te brengen van onzichtbaar ziek zijn. Twee jaar geleden begon ze met het maken van kleine tekeningen in haar schetsboek. Het
werd een soort visueel dagboek waarin ze uitte hoe ze zich die dag voelde. Langzaam groeiden de tekeningen en kwam ze met iedere laag dichter bij haar eigen gelaat en gevoel.


Praktische informatie

De feestelijke opening van de tentoonstellingen vindt plaats op vrijdag 12 juli vanaf 19.30 Bij de opening zal er een optreden zijn van de band Sonic Sunset. Daarna zijn de tentoonstellingen te bezoeken van 13 juli t/m 1 september. De tentoonstellingsruimten zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Kunstenlab
7411 ME
Deventer
Tel: 0570 611848

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!