Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Square One

Een locatievoorstelling waarbij het publiek een route volgt lang een aantal scenes.

Start:05-11-2019
Eind:25-11-2019

Website:www.utwente.nl
Locatie:De Vrijhof

Alles kan worden teruggebracht tot mathematische codes. Kunstmatige intelligentie is hot business en daarom wordt naarstig gezocht naar de broncodes van het menselijk handelen.

Square One is een locatievoorstelling, waarbij het publiek een vooraf bepaalde route volgt langs een aantal gejongleerde scenes. De plekken waar deze scènes plaatsvinden spelen een belangrijke rol in de voorstelling en zijn bepalend voor de totaalervaring van het publiek.

Over de voorstelling
De moderne technologie snelt ons voorbij. Kunstmatige intelligentie neemt meer en meer taken over, Facebook kent ons beter dan onze eigen partner en Google luistert altijd mee. Codes en algoritmes gaan steeds meer onze privésfeer domineren, waardoor onze fysieke en digitale wereld steeds meer één worden. In Square One laat Tall Tales Company zien hoe emotie, vorm en inhoud in mathematische codes gevangen kunnen worden. Gebaseerd op de kunstobjecten van de Rotterdamse kunstenaar Don Satijn, onderzoekt Tall Tales hoe je vanuit codes kunt bewegen en jongleren. Het decor van Square One is de Vrijhof, waar in de grote expositieruimte het werk van Don Satijn te zien is. In deze bijzondere setting wordt een route uitgestippeld waarin jongleerpatronen worden weergegeven in abstracte werken, en statische kunst tot leven komt in langzaam transformerende, levende sculpturen.

Maandag 25 november speelt Tall Tales Company de voorstelling Square One.

De Veldmaat 5
7522 NM
Enschede
Tel: +31 54 4894400

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!