Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Signals and Words

Twee gastkunstenaars van Artist Residencies Enschede uit verschillende werelddelen brengen hun werk samen in een tentoonstelling bij XPO.

Start:12-03-2020
Eind:26-03-2020

Website:www.areholland.com
Locatie:XPO

De tentoonstelling brengt de artefacten gemaakt door Thiago Hersan (BR) en Claudio Beorchia (IT) tijdens hun artist-in-residence bij Artist Residencies Enschede samen.
Deze artefacten zijn uiteenlopende objecten, teksten en apparaten, van elkaar verwijderd in tijd, medium en materialen. Via deze objecten creƫren de kunstenaars plooien, tussenruimten, doorbraken en mogelijkheden die de status van onze tijdelijkheid, onze acties en ons gedrag tot uitdrukking brengen.

De objecten die Thiago presenteert laten alternatieve meet rituelen zien voor een nieuw soort astronomie. Een astronomie waar elektromagnetische transmissies net zoals sterren kunnen worden gelezen.

In de werken van Claudio speelt taal een centrale rol. Woorden - of hun afwezigheid - zijn het materiaal, het hulpmiddel dat hij gebruikt om zijn reflecties te onthullen en vorm te geven.

Periode: 12/03 - 26/03/2020
Opening: 12/03/2020 at 17:00
Open: Vr/za/za 13:00-16:00
Locatie: Stroinksbleekweg 2, 7523 ZL, Enschede

www.xpo.nu
www.claudiobeorchia.it
thiagohersan.com

Nederland
7523 ZL
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!