Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Seirin Hyung & Stephanie Simek, Recent Works

Een tentoonstelling met de nieuwste werken van twee ARE-kunstenaars. Samen tonen zij de resultaten van hun drie maanden durende artist-in-residence.

Start:08-03-2024 | 09:00 uur
Eind:08-03-2024 | 10:00 uur

Website:www.b93.nl
Locatie:B93

Opening: 13.03.2024 van 20.00 tot 22.00 uur

De kunstenaars Seirin Hyung en Stephanie Simek hebben nieuwe technieken onderzocht tijdens hun artist-in-residence. Deze tentoonstelling weerspiegelt hun persoonlijke onderzoek en ervaringen in Enschede. Seirin heeft de voor ons zo herkenbare beelden uit de omgeving omgezet in tekeningen en schilderingen, waarbij zij haar kenmerkende en bijzondere kleurgebruik toepast. Tegenover deze expressieve werken staan de fragiele en gedetailleerde elementen van Stephanie.

Tijdens haar verblijf bij ARE, creƫerde Stephanie een dynamisch gelaagde, handgemaakte kaars en stuurde deze naar de violist Jordan Dykstra, die op basis van het branden van de kaars een muziekstuk componeerde. Deze compositie werd vervolgens op een vinylplaat gegraveerd. Tijdens de opening zal Stephanie om 20:30 uur tijdens een live-demonstratie haar kaars activeren en muziekstuk afspelen.

Ga naar de website van ARE voor meer informatie over de expositie en het werk van de kunstenaars!

Stichting B93
7511 ZE
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!