Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Het Schrikkelfestival

Bijzondere kunst op bijzondere plekken op een unieke dag.

Start:29-02-2020
Eind:29-02-2020

Website:www.schrikkelfestival.nl
Locatie:Verschillende locaties in en om de wijk Roombeek in Enschede.

In 2020 is het weer zover: na 28 februari volgt 29 februari, een dag die maar één keer in de vier jaar voorkomt. Daarbij komt dat deze schrikkeldag op een zaterdag valt, een gebeurtenis die nog zeldzamer is. Voor atelierstichting 'de Zessprong' is dit reden genoeg voor een speciale gelegenheid: het Schrikkelfestival!

Het festival gaat zich afspelen op bijzondere locaties in en om de wijk Roombeek in Enschede. Denk hierbij aan een voormalige openluchtschool, een overdekte wintertuin bij een architectenbureau, een portiersloge, atelierramen van een theatervormgever, een woonhuisgalerie, een transformatorhuis, de huiskamer van een kunstverzamelaar en een aantal zeecontainers. Op deze locaties zullen kunstwerken te zien zijn die speciaal voor deze dag zijn gemaakt. Ook komt er een randprogramma met lezingen en optredens. Bezoek voor meer informatie onze Facebookpagina.

110b

Enschede

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Platform

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes en nog veel meer.